Župne obavijesti 18.2.2024

 PRVA KORIZMENA NEDJELJA 18.2.2024

1. Iduća nedjelja je DRUGA KORIZMENA. Raspored svetih misa u našoj župi je po ustaljenom rasporedu.
2. U iduću srijedu, petak i subotu su proljetne kvatre, a posvećene su pokori i obraćenju.
3. U četvrtak je redovita večernja misa, a prije mise molit ćemo krunicu i nakon svete mise bit će klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu. Nakon klanja bit će kratki susret s onima koji su se prijavili za čitanje Svetog pisma.
4. Napominjemo i podsjećamo kako petkom imamo pobožnost Puta križa u svim našim crkvama po rasporedu koji imate u Glasniku. Petkom nema jutarnje mise u župnoj crkvi.
5. Još jednom vam napominjemo kako planiramo u korizmi pročitati cijelo Sveto pismo. Tko želi čitati neka se prijavi u župnom uredu, prijave primamo do srijede. Ako Bog da, planirali smo započeti s čitanjem Svetog pisma u iduću nedjelju od 13 sati.
6. Isto vas tako podsjećamo da do 3. ožujka (nedjelja) možete se prijaviti u župnom uredu za hodočašće Stopama Drinskih mučenica na Pale i u Goražde.
7. Ove korizme na planiramo organizirati nikakvu duhovnu obnovu u našoj župi, jer imamo puno duhovnih sadržaja te vas potičemo da redovito: četvrtkom dolazite na klanjanje, petkom na put križa, obiteljski nedjeljom na svetu misu, da se prijavite čitati Sveto pismo ili da se prijavite na jednodnevno hodočašće koje smo organizirali. Mislimo, da od ponuđenog, svatko može pronaći nešto za sebe i duhovno se obogatiti.
8. Danas od tiska imate: Book i Katolički tjednik.
Top