Nakon sv. mise na Stojića groblju mještani Dragićine darovali svoje svećenike

U nedjelju 5. kolovoza na Stojića groblju u Dragićini na svetoj misi u 11 sati fra Miljenko Mića Stojić i fra Miljenko Mika Stojić proslavili su 25 godina svećeništva svetom misom za svoje pokojne i sve pokojne pokopane u Stojića groblju. Mještani su za taj dan darovali svoje svećenike, ito slikama od Opuzenskog slikara i pjesnika Velimira Ključe.

Nakon svete mise mještani su priredili svečani domjenak na kojemu su počastili svoje goste. Predsjednik Ogranka Matice hrvatske  Čitluk gosp. Andrija Stojić se zahvalio mještanima na dobroj organizaciji i pripremi za samu svečanost i poželio slavljenicima još ovakvih druženja do proslave zlatne mise naših slavljenika.

U ime Općine Čitluk prigodno vino povodnom 25 godina svećenštva fra Mići i fra Miki uručili su predsjednik OV Čitluk Marin Radišić i Pavo Zovko, pomoćnik općinskog načelnika za financije.

Župnik župe sv. Stjepana na Čerinu fra Dario Dodig poželio je slavljenicima mnogo Božjeg blagoslova da ustraju u svojemu radu i još ovakvih duhovnih zvanja za našu župu.

Top