SUSRET ZBOROVA NA ŠIROKOM BRIJEGU

Nedjelja, 30. studenoga 2014.

Susret velikih zborova započeo je na Prvu nedjelju došašća na Širokom brijegu sv. Misom u 18 sati, gdje su pjevali svi zborovi, a sv. Misu je predvodio fra Stipe Biško, župnik. Nakon toga uslijedio je nastup sedam zborova iz Hercegovine: Čerin, Humac, Posušje, Mostar (sv. Petar i Pavao), Tomislavgrad, Međugorje i Široki Brijeg.

 

Velika radost za našu Župu Čerin bila je jer je naš veliki zbor prvi puta nastupio na ovom Susretu velikih zborova. Naš zbor po izvlačenju nastupio je prvi s dvjema pjesmama: S NEBA ANĐEL BOŽJI, a zapisao je Miroslav Vuk, harmonizirao je Anđelko Klobučar, a solist bio Ivan Šarac. I druga pjesma je bila HVALITE GOSPODINA SVI PUCI, a uglazbio je fra Branimir Novokmet. Zbor je vodio fra Tihomir Bazina, a za orguljama je svirala prof. Katja Krolo Šarac.

Bilo je lijepo i ugodno slušati. Našem zboru čestitamo i želimo još mnogo nastupa i uspjeha, a isto tako zahvala za sve što se žrtvuju kroz probe kako bi liturgijskim pjevanjem slavili Boga i uljepšali liturgijska slavlja!

Top