KONCERT LJUBAVI ZA VIŠE RADOSTI

U ponedjeljak, 11. kolovoza 2014. je na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici održan veliki humanitarni 'Koncert ljubavi za više radosti' kojeg je sa svojim Blatničanima, treću godinu zaredom organizirao naš Brotnjak, Mate Bulić. Na koncertu se okupilo staro i mlado iz cijele Hercegovine, Dalmacije, Bosne i Dijaspore, njih petnaestak tisuća. Na samom početku svim nazočnima pozdrave je uputio župnik župe sv. Stjepana u Čerinu, fra Dario Dodig, a nakon njega obratio se načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić koji je svima zahvalio na odzivu na ovaj humanitarni koncert.
Predsjednica udruge Susret iz Čitluka Jasminka Vasilj, također je zahvalila svim dobrim ljudima koji su podržali ovaj događaj.

Uz nastup domaćina Mate Bulića, publiku u Donjoj Blatnici zabavljali su Marko Perković - Thompson, Miroslav Škoro, Dražen Zečić, Jole, Guiliano, Ivana Marić, Jozo Vučić, Zoran Begić, grupa „Gabrijel", klapa „Pasika" i iluzionist Luka Vidović.

Na kraju koncerta Mate Bulić je zahvalio svima, a za kolovoz 2015. najavio je novu feštu na istom mjestu.

Prihod od koncerta namjenjen je dijelom za Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru, a dijelom za Udrugu Susret iz Čitluka.

Fotografije s koncerta možete pogledati OVDJE.

Top