ODRŽAN HUMANITARNI KONCERT U D. BLATNICI

Donja Blatnica, 10. kolovoza 2015.

Donja Blatnica sinoć je bila središte Hercegovine, a sve zahvaljujući Mati Buliću koji je na prostranom platou crkve sv. Franje okupio svoje prijatelje, estradne umjetnike, koji su s tisućama oduševljenih posjetitelja pjevali skoro punih šest sati.

Humanitarni koncert 'Večer dobrote, prijateljstva i pjesme' na jednom mjestu je okupio veliki broj posjetitelja iz cijele Herceg Bosne, Dalmacije, Slavonije, Zagreba i Dijaspore, Predstavnici društvenog, gospodarskog, crkvenog i kulturnog života Hrvata u BiH i Hrvatskoj.

Na samom početku nazočne je pozdravio fra Dario Dodig, dekan Broćanskog dekanata i župnik župe sv. Stjepana iz Čerina, koji je svima zahvalio na dolasku i zaželio dobru zabavu.

Potom su se na bini šest sati izmjenjivali izvođači: Klapa Trebižat, Rock grupa Nešto Između, Lucija Šarić, Zoran Begić, Matija Vujica, Alen Nižetić, Zorica Andrijašević, Dalmatino, Grupa Gabriel, Dalmatino, Jozo Vučić kojemu se u duetu pridružila bivša Miss Hrvatske Anica Kovač, Opća Opasnost, Miroslav Škoro i naravno domaćin Mate Bulić koji je na binu došao nešto prije dva sata iza ponoći.

Veličanstvena atmosfera na zasigurno najposjećenijem događaju ovog ljeta u Hercegovini jamstvo je za održavanje koncerta i sljedeće 2016. godine na istome mjestu.

Organizatorima se mogu uputiti samo čestitke na odlično urađenome poslu, a svima onima koji su se odazvali na koncert veliko hvala jer su svojim dolaskom dali doprinos u dubrotvornoj akciji od koje će koristi imati najpotrebitiji.

Fotografije s koncerta možete pogledati OVDJE.

Top